اینجا همه چی است.
بدترین افراد
یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ساعت 21:50 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

بدترین افراد کسى است که آخرت خود را به دنیایش بفروشد و بدتر از او آن کسى خواهد بود که آخرت خود را براى دنیاى دیگرى بفروشد.

حضرت محمد (ص)

موضوعات مرتبط: اسلام، حدیث، ،

برچسب‌ها:

هشدار پاپ به نشریه شارلی ابدو : وقتی تحریک می کنید انتظار مشت را هم داشته باشید
یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ساعت 21:31 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )
اگر او به مادر من اهانت کند باید انتظار دریافت یک مشت به صورت خود را داشته باشد. این امری طبیعی است. شما نمی توانید انسان ها را تحریک کنید. حق آزادی بیان باید در مورد باورهای دینی مردم محدودیت هایی داشته باشد.
پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک های جهان به اقدام نشریه شارلی ابدو در چاپ مجدد کاریکاتور پیامبر اسلام واکنش نشان داد.

به گزارش عصر ایران به نقل از سی ان ان ، پاپ در هواپیما و در مسیر عزیمت از سریلانکا به فیلیپین در جمع خبرنگاران با اشاره به حملات اخیر در فرانسه با محکوم کردن اقدامات خشونت بار، گفت: "آزادی بیان یکی از حقوق پایه ای انسان هاست ، اما این حق نا محدود نیست و محدودیت هایی دارد."

پاپ با اشاره به مشاور نزدیکش دکتر "آلبرتو گاسپاری" که در هواپیما در کنار او ایستاده بود، گفت :" برای مثال  از همین دوست نزدیکم دکتر گاسپاری کمک می گیرم. اگر او به مادر من اهانت کند باید انتظار دریافت یک مشت به صورت خود را داشته باشد. این امری طبیعی است. شما نمی توانید انسان ها را تحریک کنید. حق آزادی بیان باید در مورد باورهای دینی مردم محدودیت هایی داشته باشد. کسانی که باورهای دیگران را تحریک می کنند باید انتظار همان ضربه مشتی را که درباره دکتر گاسپاری گفتم داشته باشند."

پاپ در کنار دکتر گاسپاری

هشدار پاپ به نشریه شارلی ابدو : وقتی تحریک می کنید انتظار مشت را هم داشته باشید

 

پاپ همچنین درباره این پرسش که آیا پس از حملات به پاریس کلیسای واتیکان از سوی گروه هایی چون القاعده با داعش تهدید شده است، گفت : ما تا کنون تهدیدی دریافت نکرده ایم.

گفتنی است نشریه شارلی ابدو تا کنون بارها کاریکاتورهایی را از پاپ های مختلف در صفحه نخست خود منتشر کرده است.

کارکنان این نشریه فرانسوی که به دلیل حملات اخیر تروریستی به دفتر این نشریه، در کانون توجهات قرار گرفته است، می گویند از نظر آنها امر مقدسی وجود ندارد و آنها این حق را دارند تا همه باورها و ادیان را مورد تمسخر قرار دهند و با آنها شوخی کنند.

چهارشنبه هفته گذشته 2 فرد مسلح با همراهی یک راننده جوان 18 ساله به دفتر این نشریه حمله کرده و 10 نفر از جمله 4 کارتونیست آن را کشتند. گروه القاعده جزیره العرب در یمنمسئولیت این حمله را بر عهده گرفته و اعلام کرده است این اقدام به دلیل چاپ کاریکاتورهای موهن از پیامبراسلام بوده است.

منبع.عصرایران

موضوعات مرتبط: اخبار، ،

برچسب‌ها:

یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ساعت 21:27 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند،دانش را از او دور سازد.

موضوعات مرتبط: اسلام، حدیث، ،

برچسب‌ها:

نمک گیر شاه شدن
یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ساعت 21:14 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )


او دزدى ماهر بود و با چند نفر از دوستانش باند سرقت تشکیل داده بودند. روزى با هم نشسته بودند و گپ مى زدند. در حین صحبتهاشان گفتند: چرا ما همیشه با فقرا و آدمهایى معمولى سر و کار داریم و قوت لایموت آنها را از چنگشان بیرون مى آوریم؟ بیائید این بار خود را به خزانه سلطان بزنیم که تا آخر عمر برایمان بس باشد.
البته دسترسى به خزانه سلطان هم کار آسانى نبود. آنها تمامى راهها و احتمالات ممکن را بررسى کردند، این کار مدتى فکر و ذکر آنها را مشغول کرده بود، تا سرانجام بهترین راه ممکن را پیدا کردند و خود را به خزانه رسانیدند.
خزانه مملو از پول و جواهرات قیمتى و اشیاء گرانبها بود. آنها تا مى توانستند از انواع و اقسام طلاجات و عتیقه جات در کوله بار خود گذاشتند تا ببرند. در این هنگام چشم سر کرده باند به شى درخشنده و سفیدى افتاد، گمان کرد گوهر شب چراغ است، نزدیکش رفت آن را برداشت و براى امتحان به سر زبان زد، معلوم شد نمک است!

بسیار ناراحت و عصبانى شد و از شدت خشم و غضب دستش را بر پیشانى زد طورى که رفقایش متوجه او شدند و خیال کردند اتفاقى پیش آمد یا نگهبانان خزانه با خبر شدند. خیلى زود خودشان را به او رسانیدند و گفتند: چه شد؟ چه حادثه اى اتفاق افتاد؟
او که آثار خشم و ناراحتى در چهره اش پیدا بود گفت: افسوس که تمام زحمتهاى چندین روزه ما به هدر رفت و ما نمک گیر سلطان شدیم، من ندانسته نمکش را چشیدم، دیگر نمى شود مال و دارایى پادشاه را برد، از مردانگى و مروت به دور است که ما نمک کسى را بخوریم و نمکدان او را هم بشکنیم.
آنها در آن دل سکوت سهمگین شب، بدون این که کسى بویى ببرد دست خالى به خانه هاشان باز گشتند. صبح که شد و چشم نگهبانان به درهاى باز خزانه افتاد تازه متوجه شدند که شب خبرهایى بوده است، سراسیمه خود را به جواهرات سلطنتى رسانیدند، دیدند سر جایشان نیستند، اما در آنجا بسته هایى به چشم مى خورد، آنها را که باز کردند دیدند جواهرات در میان بسته ها مى باشد، بررسى دقیق که کردند دیدند که دزد خزانه را نبرده است و گرنه الآن خدا مى داند سلطان با ما چه مى کرد.
بالاخره خبر به گوش سلطان رسید و خود او آمد و از نزدیک صحنه را مشاهده کرد، آنقدر این کار برایش عجیب و شگفت آور بود که انگشتش را به دندان گرفته و با خود مى گفت: عجب! این چگونه دزدى است؟ براى دزدى آمده و با آنکه مى توانسته همه چیز را ببرد ولى چیزى نبرده است؟ آخر مگر مى شود؟ چرا؟ ولى هر جور که شده باید ریشه یابى کنم و ته و توى قضیه را در آورم.
در همان روز اعلام کرد: هر کس شب گذشته به خزانه آمده در امان است او مى تواند نزد من بیاید، من بسیار مایلم از نزدیک او را ببینم و بشناسم.
این اعلامیه سلطان به گوش سرکرده دزدها رسید، دوستانش را جمع کرد و به آنها گفت: سلطان به ما امان داده است، برویم پیش او تا ببینیم چه مى گوید. آنها نزد سلطان آمده و خود را معرفى کردند، سلطان که باور نمى کرد دوباره با تعجب پرسید: این کار تو بوده؟
گفت: آرى.
سلطان پرسید: چرا آمدى دزدى و با این که مى توانستى همه چیز را ببرى ولى چیزى را نبردى؟
گفت: چون نمک شما را چشیدم و نمک گیر شدم و بعد جریان را مفصل براى سلطان تعریف کرد.
سلطان به قدرى عاشق و شیفته کرم و بزرگوارى او شد که گفت : حیف است جاى انسان نمک شناسى مثل تو، جاى دیگرى باشد، تو باید در دستگاه حکومت من کار مهمى را بر عهده بگیرى، و حکم خزانه دارى را براى او صادر کرد.
آرى او یعقوب لیث صفاری بود و پس از چند سالى حکمرانى در مسند خود سلسله صفاریان را تاسیس نمود. یعقوب لیث صفاری سردار بزرگ و نخستین شهریار ایرانی (پس از اسلام) قرون متوالی است که در آرامگاهش واقع در روستای شاه‌آباد واقع در 10 کیلومتری دزفول بطرف شوشتر آرمیده است. گفتنی است در کنار این آرامگاه بازمانده‌های شهر گندی شاپور نیز دیده می‌شود.

 

منبع:داستان های کوتاه پند آموز

برچسب‌ها:

دانلود والپیپر(Wallpaper):آب
یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ساعت 19:35 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

 

برای دانلود به ادامه مطلب بروید

موضوعات مرتبط: عکس، Wallpaper، ،

برچسب‌ها:

آب در دین مبین اسلام
یک شنبه 28 دی 1393برچسب:, ساعت 18:58 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

در قرآن و حدیث و فقه و بطور کلّی در متون اسلامی، آب، با اهمیّت فراوان تلقّی شده، و درباره این اکسیر زندگی، سخن بسیار، و آثار و احکام و آداب بی‏شمار آمده است که اگر مشروحا با توجّه به همه منابع اسلامی از آن بحث شود، در یک جلد هم نگنجد چه رسد به مقاله‏ای، و ما نه چنین فرصتی داریم و نه چنین نیّتی، بلکه در این‏جا صرفا به رئوس مسائل اقتباس شده از اسلام و آثار اسلامی فهرست‏وار اشاره می‏کنیم.

 

به ادامه مطلب بروید

 

 

موضوعات مرتبط: اسلام، آب، ،

برچسب‌ها:

دانلود Wallpaper های زیبای فضایی
جمعه 26 دی 1393برچسب:, ساعت 16:34 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

برای دانلود به ادامه مطلب بروید

موضوعات مرتبط: عکس، Wallpaper، ،

برچسب‌ها:

روش برخورد با دشمن
جمعه 26 دی 1393برچسب:, ساعت 16:27 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

موضوعات مرتبط: عکس، پند آموز، حدیث، ،

برچسب‌ها:

ای مالک...
جمعه 26 دی 1393برچسب:, ساعت 13:32 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

http://s5.picofile.com/file/8108010042/GON8HK8R_TOBEH_1.jpg


برچسب‌ها:

دانلود کتاب سیاحت غرب
جمعه 26 دی 1393برچسب:, ساعت 12:2 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

نام کتاب :  سیاحت غرب

نویسنده : محمدحسن نجفی قوچانی

ناشر :  پارس بوک

زبان کتاب :  پارسی

تعداد صفحه :  185

قالب کتاب : PDF

حجم فایل :  5,310  کیلوبایت

توضیحات : یکی از مشهورترین کتبی که در سده ی اخیر تالیف شده کتابی است که شادروان آقا نجفی قوچانی با نام سیاحت غرب یا سرنوشت ارواح بعد از مرگ نگاشته است. مرحوم قوچانی با اینکه یک روحانی بود اما همانند یک رمان نویس حرفه ای،به شرح داستان خویش پس از مرگ خود می پردازد،و خواننده را با ترس ها و حوادثی که پس از مرگ گریبانگیرش می شود آشنا می کند. نثر کتاب مانند دیگر کتاب نجفی قوچانی «سیاحت شرق» که خود زیست نامه ی اوست،پخته و مشحون از تعبیرات و اصطلاحات فقهی-فلسفی و حکمی است. قوچانی خود اهل ریاضت ها و سیر و سلوک بوده است،و بعضی از این کتاب به عنوان مکاشفه ی او نام برده اند.اما بعضی دیگر این ادعا را رد کرده و صرفا آن را داستانی تخیلی عنوان کرده اند که نویسنده با استفاده از آیات و روایات و مسائلی که حکما گفته اند به نگاشتن آن اقدام کرده است. کتاب قوچانی اینگونه آغاز می شود:

و من مُردم . . . پس دیدم ایستاده ام،و بیماری بدنی که داشتم ندارم و تندرستم. خویشان من در اطرافم جنازه برایم گریه می کنند، و من از گریه ی آنها اندوهگینم و به آنها می گویم نمرده ام،بلکه بیماری ام رفع شده است! اما کسی به من گوش نمی کند… گویا مرا نمی بینند و صدای مرا نمی شنوند. جنازه را بعد از غسل به قبرستان بردند، و من نیز جز مشیعین رفتم و در میان آنها بعضی جانوران وحشی و درندگان از هر قبیل می دیدم،که از آنها وحشت داشتم،اما دیگران از آنها وحشت نداشتند. ناگهان…

سیاحت غرب

دانلود

موضوعات مرتبط: اسلام، کتاب، ،

برچسب‌ها:

ارزش استغفار
جمعه 26 دی 1393برچسب:, ساعت 9:37 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

در شگفتم از کسی که می تواند استغفار کند و ناامید است.

 

امام علی (ع)،نهج البلاغه

موضوعات مرتبط: اسلام، حدیث، ،

برچسب‌ها:

آریو برزن
چهار شنبه 24 دی 1393برچسب:, ساعت 20:45 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

آریوبَرزَن (به یونانی: Aριoβαρζάνης) نام سردار ایرانی بود که در برابر سپاه اسکندر مقدونی ایستادگی کرد و خود و سربازانش تا واپسین تن کشته شدند. نام آریوبرزن در پارسی کنونی به گونه آریابرزین هم گفته و نوشته می‌شود که به معنی ایرانی باشکوه‌است.[۱]

 

لطفاً به ادامه مطلب بروید

موضوعات مرتبط: ، تاریخ، ،

برچسب‌ها:

بهلول و چوب زدن او بر قبرها
چهار شنبه 24 دی 1393برچسب:, ساعت 19:8 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

نقل کرده اند بهلول چوبى را بلند کرده بود و بر قبرها مى زد.
گفتند: چرا چنین مى کنى؟
بهلول گفت: صاحب این قبر دروغگوست، چون تا وقتى در دنیا بود دایم مى گفت: باغ من ، خانه من ، مرکب من و... ولى حالا همه را گذاشته و رفته است و اکنون هیچ یک از آن ها، مال او نیست که اگر مال او بود حتما با خود برده بود.

 

منبع:داستان های کوتاه پند آموز

موضوعات مرتبط: ، ، ،

برچسب‌ها:

دمتر
دو شنبه 22 دی 1393برچسب:, ساعت 22:57 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

دِمِتِر (به یونانی: Δημήτηρ Dēmḗtēr)، در اساطیر یونانی، یکی از دوازده ایزد المپ‌نشین و الههٔ حاصلخیزی زمین، حبوبات و نان است. فرزند کرونوس و رئا بود و از برادرش زئوس، صاحب دختری به نام پرسفونه شد. او به بشر هنر کاشت و برداشت را آموخت تا بالاخره بتوانند به زندگی عشایری خود پایان دهند. به این ترتیب، دِمِتِر همچنین ایزدبانوی برنامه‌ریزی‌های جامعه به شمار می‌رفت و در میان مردمان روستایی بسیار محبوبیت داشت. به عنوان یکی از الهه‌های حاصلخیزی، او برخی مواقع با گایا و رئا و همچنین سرس در اساطیر روم، قابل قیاس بود.

وقتی که هادس، پرسفونه را دزدید دمتر برای بازگشت دخترش بسیار تلاش کرد، تا این که هادس قبول کرد که پرسفونه را پس بدهد ولی قبل از آن به او اناری تعارف کرد و پرسفون سه دانه از آن انار را خورد و بر طبق قانون هرکس چیزی از دنیای زیرین بخورد محکوم به زندگی در آن جا می‌شود، اما باز هم دمتر از تلاش باز نایستاد و بالاخره قرار شد که پرسفون شش ماه از سال را روی زمین و پیش مادرش زندگی کند و شش ماه از سال را زیرزمین و نزد شوهرش زندگی کند؛ که در آن شش ماهی که روی زمین است، مادرش دمتر خوشحال است و فصل بهار و تابستان را باعث می‌شود، و شش ماهی را که در دنیای زیرین است، دمتر ناراحت است و فصل پاییز و زمستان را باعث می‌شود.

دمتر در آثار هنری

دِمِتِر در آثار هنری باستان، به مانند زنی جدی (معمولاً نشسته)، که اغلب خوشهٔ گندمی به دست داشته و تاج گلی نیز به سر دارد، به تصویر کشیده می‌شد. تندیس مشهور او که توسط کنیدوس در اواسط قرن چهارم پیش از میلاد ساخته شده‌است. نمادهای مرتبط با او میوه‌های زمینی و مشعل می‌باشد، که احتمالاً مشعل اشاره به جستجوی او برای دخترش پرسفونه دارد. حیوانات مقدس او، مار (موجودی مرتبط با زمین) و خوک (نماد دیگری از حاصلخیزی) بودند.[۱]

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

هفائستوس:خدای آهنگران
دو شنبه 22 دی 1393برچسب:, ساعت 22:53 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

هفائستوس (به یونانی: Ἥφαιστος) و (به انگلیسی: Hephaestus) در اساطیر یونانی، پسر زئوس و هرا است.

او به خاطر طرفداری از مادر توسط زئوس به زمین افکنده شد و لنگ شد. در روایتی دیگر لنگ به دنیا آمد و به همین سبب از آسمان‌ها رانده شد. در روایتی دیگر هفائیستوس کور و شاگرد یک رامشگر و در آهنگری او کار می‌کند و در جبران ناتوانی در کاربرد چشم‌ها یا که پای خود دست‌ها و شانه‌هایش را به کار می‌گیرد و از دست دادن چشم بر اثر جرقه آهن شاید خاستگاه اسطوره سیکلوپ Cyclopهای یک چشم است. هفائستوس صنعتگر ورزیده‌ای بود و در جزیرهٔ لمنوس زندگی می‌کرد. پاندورا از ساخته‌های اوست. در اساطیر رومی با وولکانوس مطابق است. در آثار هومر؛ هفائیستوس فرزند زئوس و هرا و لنگ زاده می‌شود و در ایلیاد به هنگامی که هرا و زئوس درباره هراکلس Heracles مشاجره می‌کنند، هفائیستوس جانب مادر را می‌گیرد و زئوس که از این ماجرا خشمگین است یک پای هفائیستوس را می‌گیرد و او را به آسمان پرتاب می‌کند و پس از این ماجرا هفائیستوس لنگ هشت سال را از جانب تتیس Thetis پرستاری می‌شود. داستان رانده شدن هفائیستوس همانند طرد یک فرزند خوانده از جانب زئوس و پرستاری او از جانب تتیس، گویای پیوند این روایت با اسطوره جانشینی است و گوئی هفائیستوس خدائی است که آهنگ برانداختن زئوس را داشت. در اسطوره‌ای بر گرفته از سفالی منقوش و انحصاری هفائیستوس به هنگام غیبت خود از المپ تختی از طلا می‌سازد و آن را برای مادر خود به المپ می‌فرستد و هرا با نشستن بر تخت نمی‌تواند از روی آن برخیزد. از آن جا که تنها سازنده تخت از این راز آگاه است، خدایان دیونیزوس را به دنبال هفائیستوس می‌فرستند. دیونیزوس؛ هفائیستوس را مست و آهنگر خدا سوار بر یک خر به المپ باز می‌گردد و مادر را آزاد می‌کند.

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

هرمس:خدای دزدان و ...
دو شنبه 22 دی 1393برچسب:, ساعت 22:49 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

هِرمِس (به یونانی: Ἑρμῆς) در اساطیر یونانی، پیام رسان ایزدان است.

در ابتدا ایزد موسیقی و به وجود آورنده ساز چنگ بود، همچنین ایزد چوپان‌ها، بازرگانان، اندازه و وزن، سخنرانی، ادبیات، ورزشکاری و دزدی بود. پدرش زئوس و مادرش مایا نام داشتند. او بر کوه سیلنا، در آرکادیا متولد شد.

او در کودکی با دزدیدن گاوهای آپولو و کشتن آن‌ها از روده‌های آن‌ها چنگ را ساخت. در ابتدا این امر خشم آپولو را برانگیخت اما بعد از شنیدن صدای چنگ نظرش عوض شد و چنگ را با خود برد.

پسر هرمس پان خدای نی پان بود. مادر پان یک حوری دریایی بود.

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

دانلود کتاب هابیت
شنبه 20 دی 1393برچسب:, ساعت 23:44 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

حجم:4MB

 دانلود

 

 

 

 

موضوعات مرتبط: ، ، ،

برچسب‌ها:

دانلود 15 Wallpaper زیبای هابیت
شنبه 20 دی 1393برچسب:, ساعت 23:40 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

دانلود وال پیپر های زیبای هابیت با کیفیت بالا

برای دانلود به ادامه مطلب بروید

 

 

موضوعات مرتبط: ، عکس، Wallpaper، ،

برچسب‌ها:

آدولف هیتلر
جمعه 20 دی 1393برچسب:, ساعت 12:1 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

آدولف هیتلر (به آلمانی: Adolf Hitler)  (زادهٔ ۲۰ آوریل ۱۸۸۹ – درگذشتهٔ ۳۰ آوریل ۱۹۴۵) رهبر کاریزماتیک حزب ملی سوسیالیست کارگران آلمان (حزب نازی) بود. او بین سال‌های ۱۹۳۳ تا ۱۹۴۵ صدر اعظم آلمان و از ۱۹۳۴ به بعد، هم‌زمان در مقام پیشوای رایش آلمان بزرگ نیز حکومت کرد.[۱]

موضوعات مرتبط: ، تاریخ، ،

برچسب‌ها:

زیست گاز
جمعه 20 دی 1393برچسب:, ساعت 10:48 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

زیست گاز، گاز زیستی یا بیوگاز (به انگلیسی: Biogas) از شکستن ریزاندامگان (میکروارگانیسم‌ها) و باکتریهای در غیاب اکسیژن بدست می‌آید. زیست گاز یک منبع تجدیدپذیر انرژی حساب میشود، مشابه انرژی خورشیدی و انرژی بادی. زیست گاز را میتوان از مواد خام محلی و بازیافت زباله تولید کرد، در نتیجه سازگار با محیط زیست است.

زیست گاز در یک فرایند تجزیه بی هوازی توسط باکتریهای بی هوازی و یا در یک فرایند تخمیر مواد قابل تجزیه از قبیل کود کشاورزی، فاضلاب، زباله های شهرداری، زباله های سبز (باغها و پارکها)، مواد گیاهی و محصولات کشاورزی بدست می آید. زیست گاز بطور کلی از متان و دی اکسید کربن تشکیل شده، اما ممکن است مقادیر ناچیزی سولفید هیدروژن، بخارآب و زیلوکسان (اکسید سیلیکن) نیز داشته باشد.

تولید

زیست گاز عملاً بعنوان یک گاز زباله تولید میشود. نیروگاه زیست گاز اسمی است که به یک تخمیرکننده بی هوازی داده میشود که این دستگاه روی زباله ها کار میکند.

اجزای تشکیل دهنده

  1. گاز متان حدود ۶۲ تا ۷۰ درصد.
  2. گاز کربن دی‌اکسید ۳۰ تا ۳۵ درصد.
  3. سولفید هیدروژن، گوگردوازت به مقدار کم

این گاز در شرایط تهیه آزمایشگاهی با وجود نا خالصی قابل اشتعال است. ارزش حرارتی این گاز دو ونیم برابر گرمایی است که از سوزاندن فضولات دامی تولید می‌شود.

 

کاربردها

خالص سازی زیست گاز

تزریق زیست گاز به شبکه گازرسانی

زیست گاز در حمل و نقل

موضوعات مرتبط: فیزیک، ،

برچسب‌ها:

شبیه سازی کپسول اوریون
جمعه 19 دی 1393برچسب:, ساعت 17:3 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

http://www.aparat.com/v/FA2PT

همچنین برای دانلود با کیفیت HD به لینک زیر بروید.

http://s4.picofile.com/d/72a1e54e-4e8d-45ef-b623-2952386bd416/Orion_SM.mp4

بر اساس اعلام ناسا، نخستین پرتاب آزمایش کپسول فضایی «اوریون» به فضا توسط موشک Delta IV انجام خواهد شد.کپسول اوریون (Orion) وسیله نقلیه فضایی چند منظوره با ظرفیت چهار سرنشین است و ناسا قصد دارد از این فضاپیما برای انتقال فضانوردان به سیارک های دور دست و حتی سفر به مریخ استفاده کند. موشک فضاپیمای «اوریون» انتخاب شد کپسول فضایی اوریون توسط محققان لاکهید مارتین طراحی شده است
موضوعات مرتبط: کلیپ، ، ،

برچسب‌ها:

بختک
جمعه 22 دی 1393برچسب:اهریمن, ساعت 15:36 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

بَختَک حالت اختناق و سنگینی است که گاهی در خواب به انسان دست می‌دهد، رؤیای وحشتناک توأم با احساس خفقان و سنگینی بدن که انسان را از خواب می‌پراند. خفتک، خفتو، برفنجک، درفنجک و فرنجک و فدرنجک و برغفج و برخفج و خفج و فرهانج و کرنجو، سکاچه و تپتپو هم گفته شده به عربی کابوس می‌گویند.[۱]

عوام احساس سنگینی را که گاه اوقات به شخصی که خوابیده دست می‌دهد به وسیله آن توجیه می‌کنند. پدیده پزشکی فلج خواب در واقع همان بختک است.

 

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

سیمرغ
جمعه 19 دی 1393برچسب:بختک, ساعت 17:10 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

سیمُرغ نام یک چهرهٔ اسطوره ای-افسانه‌ای ایرانی است. او نقش مهمی در داستان‌های شاهنامه دارد. کنامش کوه اسطوره‌ای قاف است. دانا و خردمند است و به رازهای نهان آگاهی دارد. زال را می‌پرورد و همواره او را زیر بال خویش پشتیبانی می‌کند. به رستم در نبرد با اسفندیار رویین تن یاری می‌رساند و... جز در شاهنامه دیگر شاعران پارسیگوی نیز سیمرغ را چهرهٔ داستان خود قرار داده‌اند. از آن دسته‌است منطق الطیر عطار نیشابوری...

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

آرس:خدای جنگ
جمعه 20 دی 1393برچسب:, ساعت 15:26 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

آرس (به یونانی: Ἀρης به معنی کوشش در نبرد، به انگلیسی: Ares) خدای جنگ و پسر زئوس و هرا در اسطوره‌های یونانی است. رومی‌ها خدای جنگ خود یعنی مارس را (که مفهوم آن را از قوم اتروسک گرفته بودند) با آرس یونانی مطابق می‌دانستند. البته مارس نزد رومیان جایگاه برجسته‌تری داشت تا آرس نزد یونانیان. آرس را چندان قابل اعتماد نمی‌دانستند و او را زاده سرزمین دور تراکیه بشمار می‌آوردند.

وی یکی از سه رب‌النوع بزرگ است که حتی کودکان نیز با آن‌ها آشنایی دارند و نام هر سهٔ آن‌ها با نام سیارات منظومهٔ شمسی یکی است: مشتری یا ژوپیتر (زئوس، شاه خدایان)، زهره یا ونوس (آفرودیته، الههٔ زیبای عشق) و بهرام یا مارس (آرس، خدای پهلوان و رشید جنگ).

یونانیان قدیم وی را در مجسمه‌ها و تابلوهایشان، جوانی زیبا، نیرومند، خوش اندام و برهنه که گاه کلاه خودی بر سر و نیزه‌ای به دست دارد، می‌پنداشتند و با این که آرس از ته قلب مهربان بود از وی می‌هراسیدند. با این حال، رومیان وی را به بزرگ‌ترین خدایان، پس از ژوپیتر بدل کردند و برای او جلال و شکوه خاصی قائل شدند.

آیین پرستش بهرام که یونانیان وی را آرس می‌نامیدند، از سرزمین سیت‌ها که قبایل ایرانی نژاد بودند به یونان راه یافته بود. شاید بتوان گفت که وی اصلاً متعلق به اساطیر ایران بوده و در میان اسطوره‌های قدیمی ایرانی، او را مظهر یکی از عناصر طبیعی می‌شناختند. چنانچه ابوریحان بیرونی وی را آرس خواند.[نیازمند منبع]

تنهاعشق وی، آفرودیت، الههٔ عشق بود که ماجراها و مشکلات فراوانی را به دنبال داشت. زئوس، پدر خدایان، آفرودیت را به هفائستوس قول داده بود، ولی آفرودیت بذر عشق آرس را در دل می‌پروراند.

روزی هفائستوس تصمیم گرفت تا به جزیرهٔ لمنوس برود. آفرودیت موضوع را به اطلاع آرس رساند و وی را در زمان غیبت هفائستوس به قصر خویش دعوت کرد. ولی هلیوس، خدای خورشید (یا خود خورشید) راز آن دو را شنید و به هفائستوس گفت. هفائستوس به قصد کینه و ناراحتی، توری نامرئی در اطراف تخت خویش نصب کرد و آن جا را به قصد لمنوس ترک گفت. شب هنگام آرس به قصر آمد و با معشوقهٔ زیبایش، برهنه به تخت رفت و وی را بوسید و با وی عشق‌بازی کرد. در این هنگام بود که تور نامرئی، آن دو را تنگ در میان خود گرفت. در آن هنگام هفائستوس وارد شد و به آن‌ها که کلک خورده بودند خندید و دیگر خدایان را خبر داد تا به آن جا بیایند و آن ننگ را تماشا کنند. (البته الهگان المپ نیامدند) زئوس سخت به خشم آمد ولی آرس که همه به صداقت وی گواهی می‌دادند، گفت که پیش از آن، با آفرودیت در معبد عشق، ازدواج نموده و آفرودیت به ابتذال نگرویده‌است. پوزئیدون خدای دریا چون آرس را بسیار دوست می‌داشت، وساطت کرد و هفائستوس آرس را آزاد کرد، مشروط بر این که تمام هدایایی را که به وی داده‌است را پس بدهد. آرس پذیرفت و با آفرودیت به قصر خویش در تراکیا رفت و آفرودیت از وی فرزندانی به نام‌های اروس(خدای عشق) و هارمونیا (الههٔ تناسب) و دو پسر دوقلو به نام‌های فوبوس (ترس) و دیموس (وحشت)، به دنیا آورد.

عشق‌های دیگر وی، طبق اسناد و مدارکی در میان اساطیر، حقیقت ندارند و کسانی چون ائوس و آئروپ معشوقه‌های یاران آرس می‌باشند.

 

 

منبع:ویکی پدیا

موضوعات مرتبط: تاریخ، ،

برچسب‌ها:

اهورامزدا
جمعه 19 دی 1393برچسب:, ساعت 17:10 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

 
سنگ‌نگاره اهورامزدا و اردشیربابکان که یکی از زیباترین و سالم‌ترین نقوش بازمانده از دورهٔ ساسانی است، در گوشهٔ شرقی محوطهٔ نقش رستم، بر سینهٔ صخره‌ای تراشیده شده است.
در نگاره اهورامزدا در سمت راست به سواری بر اسب تشبیه و حک شده است.

 

 

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

آتنا:الهه ی خرد و جنگاوری
جمعه 19 دی 1393برچسب:, ساعت 13:19 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

آتنا (به یونانی: Άθηνά، یا Ἀθήνη, Athénē)، در اسطوره‌های یونان، الههٔ نگهبان شهر آتن بود و نام آتن را به افتخار او این چنین نامیدند. او ایزدبانوی عقل و خرد، فرزانگی، هنر، عدالت و جنگ بود. علاوه بر این، وی یکی از الهه‌های باکره و دختر زئوس و متیس (تیتان تأمل) که به عنوان اولین همسر زئوس محسوب می‌شد، بود. او قابل قیاس با مینروا در اساطیر رم باستان است.

 

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

نرم افزار Google Earth(گوگل ارث)
جمعه 19 دی 1393برچسب:, ساعت 12:55 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

نرم افزار گوگل ارث، یا همان کره زمین گوگل (Google Earth) نرم افزاری است که امکان تماشای نقاط مختلف کره زمین توسط ماهواره های گوگل را فراهم میکند. توسط این نرم افزار میتوانید به صورت سه بعدی و کاملا دقیق، هر نقطه ار کره زمین را با دقت بسیار بالا مشاهده کنید.

 

بقیه در ادامه مطلب

                                                               

 

موضوعات مرتبط: نرم افزار، ،

برچسب‌ها:

تایفون:کابوس المپ نشینان
پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, ساعت 23:37 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

تایفون (به یونانی: Τυφῶν) که تایفوئیوس (Τυφωεύς) هم نامیده می‌شود نام هیولایی در اساطیر یونان بوده‌است که در مورد منشاء آن روایت‌های گوناگونی وجود دارد.

تایفون، اژدهایی با نفس آتشین، صدسر و خستگی ناپذیر بوده‌است. گایا، در اوج نا امیدی او را به دنیا آورد تا از تایتان‌ها در مقابل المپیان محافظت کند. او تا حد زیادی موفق می‌شود و تعدادی از خدایان المپ را فراری داده و زئوس را به بند می‌کشد. هرمس به نجات زئوس می‌آید و زئوس هم با استفاده از تیرهای آذرخش، تایفویوس را از بین می‌برد. گفته می‌شود که تایفوئیوس زیر کوه اتنا (Etna) در سیسیل دفن شده‌است.[۱]

 

روایت

روایت هزیود که راجر لنسین گرین هم در کتاب اساطیر یونان خود به آن اشاره کرده‌است، تایفون زادهٔ گایا بود. گایا او را پس از رانده شدن تیتان‌ها و بندی کردن آن‌ها، بدون یاری اورانوس از خود پدید آورد تا انتقامی از خدایانی که فرزندان او را رانده بودند بگیرد.

روایت هومری

هرا در برابر این امر که زئوس به تنهایی آتنا را پدید آورده بود (آتنا فرزند زئوس و همسر دیگر وی متیس بود) بسیار خشمناک شد و اراده کرد که او نیز بی یاری زئوس فرزندی پدید آورد. هرا می‌خواست این فرزند هماورد زئوس باشد، او با کمک تیتان‌های محبوس، زمین و آسمان در شکل مینوی خود او را پدید آورد که در کارش به هیچ عنوان موفق نشد و تیفون را زاد که نه به ایزدان و نه به آدمیان شبیه بود، بلکه تازیانه‌ای ابنا بشر به شمار می‌رفت.

توصیف تایفون

حدفاصل میان یک موجود بشری و یک حیوان بود، از حیث قامت و قدرت بر همه فرزندان زمین فزونی داشت و از همه کوهستانها بزرگ‌تر بود و سر او اغلب به ستارگان بر می‌خورد و وقتی دست‌هایش را باز می‌کرد یکی به مشرق و دیگری به مغرب می‌رسید و بجای انگشتان یکصد سر اژدها داشت، از کمر به پایین بدن او از افعی‌ها پوشیده شده و دارای بال بود و از چشمانش آتش بیرون می‌زد و تیفون آنقدر وحشتناک بود که وقتی خدایان متوجه حمله او به آسمان شدند از ترس همه به مصر گریخته و شکل حیوان‌ها را به خود گرفتند.

او تا حد زیادی موفق می‌شود و تعدادی از خدایان المپ را فراری داده و زئوس را به بند می‌کشد و پی‌های مفصل‌های او را بیرون می‌کشد و او را رها می‌کند تا پس از استراحت، او را از بین ببرد. هرمس به نجات زئوس می‌آید، به صورت نوازنده‌ای دوره‌گرد نزدیک او می‌شود و تایفون را فریب می‌دهد و پی‌ها را برای تعمیر سازش از او می‌گیرد. و زئوس هم با استفاده از تیرهای آذرخش، تایفویوس را از بین می‌برد. در روایتی دیگر آپولوست که هیولا را می‌فریبد.

پیتون غول – اژدهایی ماده – که زادهٔ زمین بود، پرستار تیفون به شمار می‌رفت. گفته می‌شود که تایفوئیوس زیر کوه اتنا در سیسیل دفن شده‌است.

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

اهریمن
پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, ساعت 14:56 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

اهریمن (از اوستایی انگره‌مَینیو) بدنهاد است.اهریمن پلیدی است و برای از بین بردن نیکی تلاش می‌کند ولی چون دون و پست مایه‌است و اهورامزدا آگاه بر هر چیز است پس سرانجام در پایان کار اهریمن نابود شده و اورمزد بر او چیره می‌شود و کار جهان یکسره به نیکی خواهد گرایید.در این میان انسان و امشاسپندان و دیگر ایزدان (فرشته) و موجودات نیک (مزدا آفریده) که همگی آفریدهٔ اهورامزدا هستند در مبارزه با دئوه‌ها (دیوها) که موجودات و پدیده‌هایی اهریمنی هستند در تلاشی کیهانی برای پیروزی نیکی بر بدی هستند. اهریمن را در پارسی اهرِمن هم می‌گویند. می‌شود او را همتای شیطان در باورهای سامی دانست.

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

پوسایدون
پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, ساعت 13:59 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

پوزئیدون (به یونانی: Ποσειδων ,Poseidôn)، در اساطیر یونان خدای نام‌های بسیاری از جمله دریاها، رودخانه‌ها، سیل، خشکسالی، زمین لرزه و اسب‌ها بود اما او به خدای دریاها شهرت دارد و محافظ تمامی آب‌ها است. او قابل قیاس با نپتون در اساطیر رم باستان است ولی نباید این دو را با هم اشتباه گرفت. پوزئیدون فرزند کرونوس و رئا، یکی از دوازده ایزد المپ‌نشین و در بین آن‌ها یکی از شش فرزندی بود که بالاخره توانست قدرت‌های دنیا را تقسیم کند. برادران و خواهران او عبارتند از: هستیا، دیمیتر، هرا، هادس و زئوس. تقسیم بندی جهان بین او و برادرانش زئوس و هادس رخ داد. پوزئیدون فرمانروای دریاها شد، زئوس فرمانروای آسمان و دنیای زیرین هم نصیب هادس شد. نام‌های الوهیت دیگری که به پوزئیدون نسبت داده شده عبارتند از خدای زمین لرزه‌ها و اسب‌ها. نمادهای مرتبط با پوزئیدون عبارتند از: دلفین، نیزه سه‌شاخ و سه ماهی چنگک دار نیزه‌ای. پوزئیدون اغلب از نیروهای خود مانند زمین لرزه، آب و اسب‌ها برای ترساندن و مجازات مردم بعنوان انتقام از آن‌ها استفاده می‌کرد. او یکی از سرپرستاران پیشگوی معبد دلفی بود و بطور گسترده توسط دریانوردان مورد پرستش قرار می‌گرفت...

 

Poseidon sculpture Copenhagen 2005.jpg

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

زئوس
پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, ساعت 13:45 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

زئوس (به یونانی: Ζεύς, Zeús) و (به انگلیسی: Zeus) در اساطیر یونانی، پادشاه خدایان و فرمانروای تمام زیارتگاه‌های واقع در کوه المپ است. او کوچکترین فرزند کرونوس و رئا از نژاد تیتان‌ها، بود. معادل آن در اسطوره‌های رومی ژوپیتر و در دین کرتیان ولخانوس است. نام زئوس مربوط است به کلمهٔ یونانی dios به معنی «درخشان». واژه زئوس با بخش نخست واژه لاتین ژوپیتر Jupiter و واژه مورد کاربرد برای روز پیوند دارد. زئوس خدای آسمان رخشان و نیز توفان و هم بدین دلیل سلاح او آذرخش بود که آن را به سمت کسی که او را ناخشنود کرده، پرتاب می‌کرده‌است. یکی از مواردی که او را بسیار خشمگین می‌کرد دروغگویی و پیمان‌شکنی بوده‌است. از دیگر نشانه‌های او می‌توان به عصای سلطنتی، عقاب و سپر او (ساخته شده از پوست بز آمالتئا) اشاره کرد...

بقیه در ادامه مطلب

موضوعات مرتبط: تاریخ، ، ،

برچسب‌ها:

دانلود کامل مجموعه پرسی جکسون و خدایان یونان
پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:, ساعت 1:7 | نوشته ‌شده به دست علیرضا فلاح | ( )

خلاصه:

داستان در مورد پسری به نام پرسی جکسون که فرزند...

دانلود هر پنج جلد در یک فایل:

پرسی جکسون و دزد آذرخش

پرسی جکسون و دریای هیولاها

پرسی جکسون و طلسم تیتان

پرسی جکسون و نبرد لابیرنت

پرسی جکسون و آخرین المپی

 

دانلود

http://s4.picofile.com/file/8162368334/Percy_Jackson.rar

 

 

 

موضوعات مرتبط: ، ، ،

برچسب‌ها:

 
نویسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بیگانگان و آدرس alien.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





دیگر موارد

<-PollName->

<-PollItems->

تماس با ما

پیج رنک گوگل مهدویت امام زمان (عج) پخش زنده حرم سوره قرآن
بنر دوستان